Knuste Jardar!

Anført av en strålende Susanne i mål kjørte damer B over Jardar og vant til slutt med 20 mål. Også C-laget vant stort i helga, mens A-jentene sørget for spenning til siste sekund.

Det var aldri noen tvil om hvor poengene i dagens fjerde divisjons oppgjør i Jordalhallen skulle havne. En lynhurtig Monica skåret kampens tre første mål før Jardar fikk sin første nettkjenning. Monica måtte forlate banen i andre omgang med en skade. Vi håper det ikke er alvorlig og at du snart er på parketten igjen. Bakerst stod en opplagt Susanne og vartet opp med flere strafferedninger og redninger fra 6meter. De mange redningene medførte mange rush, som Marita gang på gang lobbet i mål. Jentene stod tøft i forsvar. Noen få glipptak, men i en 20måls seier kan man leve med det.  Fremover var jentene flinke til å finne hverandre, med utspill til kantene og gode innspill til strek, som Marthe og Tuva enkelt kunne sette i mål. Marthe B H var lynkjapp i fintene og ble til tider den smaleste spilleren på banen da hun flere ganger stupte mellom to Jardarspillere. Tonje, Marit og Gunn hadde gode og overraskende avslutninger på mål, som gav flere plussmål i protokollen. Cecilie uttalte at: "da keepern sitter på rumpa, syns jeg det er greit å skyte midt på henne..." Like etter viste hun at hun nok ikke mente det, da hun klinka ballen opp i nettaket. Alle utespillere på skåringslisten og en flott debut for Nicolas i sin første kamp som coach for damene.

I tillegg må den eminente speakeren, Siri nevnes. Sammen med Sara hadde hun stålkontroll på kampen og gav spillerne et ekstra kick da de hørte navnet sitt bli ropt opp gang på gang, flott jobba!!

Referat: Ann M Bredvold

 

Og mens A-laget kjempet seg til ettmålsseier, 26-25 over Njård 2, hadde C-laget en topp dag, og kjørte over Ullern 2 med 38-22! Det ryktes at alle kom på scoringslista, og at Marthe S spilte en kanonkamp.

Strålende innsats av alle damelagene denne helga!

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift