Seier mot OSI 2!

I flere sesonger har det OSI 2 vært blant lagene vi har hatt trøbbel med å få has på. Men denne gangen var det vår tur til å juble!

Vålerenga 2 - Oslostudentene 2: 23-22

Mens Geir var opptatt med veteran-NM i Stavanger, fikk vi låne Nina som lagleder. Og beskjedene var klare: Vi skal ha det moro, vi skal ha maks innsats - gå for straffe eller mål, og vi skal vise rutine.

Og det klarte vi! Det ble en jevn kamp, men vi klarte å holde humøret oppe når det gikk trått, og talte kun 9 personlige feil. Forsvaret var bedre enn på lenge, og klarte å stenge det meste ute, selv om vi har litt å gå på. Framover var det trøkk og tidivs flott tempo, som resulterte i herlige gjennombrudd og paddeflatt forsvar.

Med 20 sekunder igjen sto det 23-22, vi skulle bare ro det hele i land og kaste ball mellom oss til fløyta gikk. Hissige OSI-jenter presset oss bakover og bakover, men heldigvis var Marit kald og klarte å holde på ballen de siste sekundene.

Dagens Vålerenga-jente: Marit!
-Toppscorer sammen med Cecilie med 5 mål, i tillegg til en smittende innsats. Hun holdt oss inne i kampen mot slutten da det sto på vippen, med tøffe satsinger på utsiden av 2er og like tøff jobbing i forsvar.

Heder også til Karoline med nærmere 60% redninger! Tuva som ga juling i forsvar, og Cecilie som satte 3 straffer.
Takk til Nina, som ville hjelpe oss!

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift