Gutter 12/13 søker sponsorer

Våre eldste guttelag ønsker seg nye drakter, og trenger din hjelp.

 

KJÆRE ALLE VENNER AV VÅLERENGA HÅNDBALL!

Vålerenga Håndballs junioravdeling vokser. Og vi gjør det bra. Fra ikke å ha noen guttelag få år tilbake, stiller vi nå lag i mange årsklasser. Særlig de eldste lagene, 12 og 13 åringene presterer godt for tiden.

Disse guttene utvikler seg ikke bare ferdighetmessig og sportslig, de vokser også stadig ut av alt av kampdrakter og treningstøy. Dessverre har klubben ingen lag i aldersklassene over, så guttene kan ikke arve, men må ut og handle nytt.

 

VÅLERENGA HÅNDBALL G01/02 søker sponsorer. Vi støttes i dag av Restauranten Lemongrass, men skulle veldig gjerne hatt flere samarbeidspartnere!

En lokal støttespiller har vi i Hurtigruta Carglass på Ensjø. De har en vervekampanje gående der alle som viser til avtale med VÅLERENGA HÅNDBALL ved ruteskift utløser et bidrag øremerket nye draktsett.  Avtalen er gyldig ved alle Hurtigrutas avdelinger, bare  be avdelingen sende ordrekopi til ensjo@hurtigruta.no  og henvise til avtale med VÅLERENGA HÅNDBALL`s guttelag.

 

Vi ber dere venner av VÅLERENGA HÅNDBALL å spre på Facebook, på jobben og privat og der det ellers passer at Gutt 01/02 leter etter støttespillere, og at om noen har vært uheldig, kanskje Hurtigruta Carglass kan være et bra valg. De stiller opp for Guttelagene i Vålerenga Håndball!!

VÅLERENGA HÅNDBALL støttes i dag av 120 personer gjennom Norsk tippings GRASROTANDELEN. Bli med og støtt oss du og. Og be gjerne venner og bekjente gjøre det samme!

 

For info om VÅLERENG HÅNDBALL Gutt 01/02: Kontakt Johan Vandeskog, j.vande@online.no, 95994780

For info om HURTIGRUTA CARCLASS: Kontakt Ivan Galetic, 95151599

                 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift