Bækkelaget og Korsvoll

To hjemmekamper som skulle vise seg å bli VELDIG forskjellige. Fin blanding av spillere med 3 debutanter i troppen.

KORSVOLL

Vil begynne med kampen mot Korsvoll hvor kaptein Jørgen ledet de blå i en spennende kamp med en forrykende innledning hvor vi nettet 4-0 før 3 minutter hadde passert. Kalaset ble innledet av dagens kaptein med en kjapp perle i den første minuttet.

Etter Vålerengas pangstart kom Korsvoll sterkt tilbake og deretter spilte begge lagene en jevn og god kamp. Mange mål, mye godt spill begge veier og mange tøffe tak. En av våre venner i Korsvoll var ekstra uheldig og måtte til legevakten med brudd i armen.

 

BÆKKELAGET

Dette ble egentlig en ganske rar kamp. Må si at her ble vi tatt på senga av et lag som var veldig flinke til å stoppe flyten i spillet vårt. Mye holding, mange opphold i kampen gjorde at vi aldri fikk spilt ball...

Vi tok riktignok ledelsen etter et fantastisk mål av en våken Isam som plukket opp en retur etter et stangskudd. Ledelsen holdt vi på ganske lenge og utligningen til 1-1 kom da det stod ca 10 minutter igjen. Derfra og ut ble det tøft. Vi fikk noen ekstra imot, men det er LENGE siden vi har sluppet inn så få mål. Det er lenge siden jeg har sett gutta kjempe så iherdig i forsvar og det er lenge siden jeg har sett målvaktspill av høyere klasse!

Stolt av gutta!

 

 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift