Debut i NM Gutter 20

Aldri før har Vålerenga deltatt i NM G20, det fikk dette teamet være med på å endre.

Det unge mannskapet til Vålerenga, bestående i hovedsak av 2001 og 2002 gutter, fikk det tøft mot mer rutinerte gutter, men laget viste gode tendenser som lover godt for fremtiden på guttesiden i Vålerenga.

Kampene ble spilt i Skihallen, lørdag 1.september, der Follo leverte et solid arrangement. Begge motstanderlagene hadde med godt rutinerte spillere, der blant annet Runar hadde med to eliteseriespillere med aldersbestemte landskamper.

Alt i alt, en super erfaring og noe å bygge videre på!

Runar-Vålerenga 26-20 (14-6)

En nervøs åpning som ga Runar en 10-1 ledelse, viste tegn på at vi har et mindre rutinert mannskap. Likevel ga guttene seg aldri og når ting begynte å løsne, løsnet det ordentlig. Med 6 minutter før full tid, var vi plutselig bare tre mål bak. En straffemiss og tre stolpeskudd, gjorde likevel at Runar dro i land seieren. Her var vi fullt på høyde og ga kamp hele veien inn til døren. Meget imponerende opphenting og innsats i kampen. Kampens beste VIF-gutt ble Joakim Zacharias Gjenstø, med 8 mål og en solid forsvarsinnsats.

Follo-Vålerenga 33-12

Follo viste seg som et maskineri uten like. Et meget høyt tempo og en keeper som virkelig hadde stått opp med riktig bein i dag, sørget for at det unge mannskapet vårt var sjanseløse. Dette kan godt være et av finalelagene vi får se i Oslo spektrum denne vinteren. Guttene fullførte likevel kampen og tok det som en ordentlig bra treningsøkt. Kampens VIF-gutt ble Oskar Steig Vandeskog med 4 mål.

Vi takker Follo for oppverting og et godt arrangement og ønsker begge motstandere lykke til videre på vei mot Oslo spektrum.

Vålerengas første NM G20 lag bestod av følgende spillere: Jakob Hansen, Peter Vikdal Jensen, Gard-Henrik Gimse, Nikolai Bredahl, Philip Aursnes, Jesper Barlie Eriksen, Marius Sander Smee, Simon Lødemel, Niklas Gyllenswärd, Marius Galetic, Jozsef Leanyvari, Oskar Edholm Straith, Oskar Steig Vandeskog, Shayal Rizvi, Tomas Muligtahn og Joakim Zacharias Gjengstø.

Trenerteam: Lovis Tönnies og Adrian Salihu, med Heidi Smee på benken.

Tekst: Adrian Salihu

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift