Bravo Gutta!

Vålerenga er videre til 4.runde i Cupen, etter en grei gjennomkjøring i Tromsø.

Vålerenga var seedet rett inn i cupens 3.runde, der Bravo fra var motstander. Gutta fra Oslo øst var på papiret store favoritter, men cup er cup og turer nordpå er ofte krevende mentalt. Selv om mesteparten av fokuset den siste perioden har ligget på seriestart, som er allerede til lørdag, ønsket både støtteapparat og spillergruppe å gå videre i cupen.

Bravo stilte med et ungt og uerfarent mannskap som raskt ble satt på plass av de mer rutinerte gutta fra hovedstaden, og turen ble akkurat slik støtteapparatet ønsket i forkant. En sosial og hyggelig tur, der jobben gjennomføres med glans. Avansement videre til 4.runde og sultne gutter som viser at de er klare for seriestart på lørdag. 

Truls Wettergreen hadde følgende å si om dagens kamp."Vi jobber fremdeles med utvikling av vårt forsvarsspill og varierer derfor noe i prestasjonene her. Fremover i banen er vi svært gode jevnt over hele matchen. I perioder spilte gutta gnistrende forsvarsspill med hurtige kontringer og fine kombinasjoner i angrepsspillet og samtlige spillere fikk mye spilletid."

Bravo - Vålerenga 29-44 (12-20) 
Guttene fra Oslo øst gikk tidlig opp i en 12-4 ledelse. Her viste gutta seg som et mer erfarent og rutinert lag. Tøft og godt forsvarsspill resulterte i enkle skåringer. Videre gikk gutta til pause med en 20-12 ledelse. Andreomgang ble en transportetappe, der gutta kontrollerte inn seieren til 44-29 seier. 
Kampens beste spiller ble Jonas Harlem med sine 10 mål. 

Toppscorer på Bravo ble Jens Hveding Øvstebø med 5 mål.

Vålerengas lag: Mads Møldrup, Emil Vindheim, Marius J. Bråthen 2, Jonathan Berens 1, Jonas T. Harlem 10, Kristian Hansen 8, Snorre Grading, Jakob Gjøen 5, Victor Leversen 2, Joakim Z. Gjenstø 2, Rolf Vetle Tjørswaag 2, Henrik B. Petersen 6, Thomas B. Andersen. 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift