Vålerenga møter ØIF Arendal Elite i 4. runde NM Cup

Det er duket for storkamp og trenerduell i Jordalhallen når Vålerengas herrer - nyopprykket i 1. divisjon - tar imot elitelaget ØIF Arendal i kveld.

Vålerengas herrelag vant 3. runde i NM Cup på bortebane mot Bravo tidligere i høst.

ØIF er en av de tøffeste motstandere man kan møte i cupen i år – de har et komplett lag hvor det er spillere med internasjonalt tilsnitt på alle plasser. Samtidig ligger jo alt presset på ØIF – ingen forventer at VIF skal vinne denne kampen – jeg vurderer våre sjanser til 30%, men vi lover å gi alt og går selvsagt for seier.”, sier ny hovedtrener for Vålerengas herrer A, Truls Wettergreen.

Blir en tøff kamp

ØIF har store kraftige spillere i midtforsvaret - så våre bakspillere/strekspillere får brynt seg skikkelig her - dette blir en manndomsprøve!”, sier Wettergreen med et smil om munnen. Han forteller at Vålerenga er godt forberedt og har en klar strategi for hvordan det kan være mulig å slå laget fra sørlandsperlen Arendal. VIF spilte mot NM 20 laget til ØIF tidligere i høst og fikk en der en god forsmak på hva som er i vente i morgendagens kamp.

Internt veddemål

Marinko Kurtovic er venn og kollega av Wettergreen, og de har laget et internt veddemål som går ut på at dersom Vålerenga vinner matchen må Marinko gå med VIF drakta døgnet rundt i en uke. Og dersom ØIF vinner skal Wettergreen montere en Daikin luft luft Varmepumpe hjemme hos Marinko.

Forrige hjemmekamp var det stort oppmøte og vi forventer at denne NM-kampen kan sette ytterligere publikumsrekord. Med Klanen og mange tilskuere på tribunen skal vi gjøre hva vi kan for å representere Oslos stolthet på en verdig måte!”, avslutter Truls Wettergreen.

For mer info, vennligst kontakt:

Truls Wettergreen e-post: truls@ost-varme.no tlf: 900 53 013

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift