G18 til Stavanger på Lerøy-kvalifisering

En tøff men spennende oppgave for våre juniorer i helgen.

Våre juniorer er på vei til Stavanger der Lerøykvalifisering mot noen av de beste G18-lagene i landet venter. Guttene møttes på Oslo S klokken 9 i dag, der lagleder Heidi Smee tok guttene i mot. Hun uttaler at guttene ser blide og førnoyde ut og har troa på at vi får se et heltent Enga-lag i helgen.  


Gutta har forberedt seg godt frem mot denne kvalifiseringen og håper å kunne bite fra seg i helgen. Med hele fire kamper på to dager, venter et tøft kamprogram for guttene fra Oslo. Laget har havnet i en tøff pulje der tre av fem lag blir kvalifisert for den landsdekkende serien for G18. Lagene i puljen er Sandefjord, Nærbø, Havørn, ØIF Arendal og Vålerenga. Engas lag består i hovedsak av gutter født i 2001 og er derfor å regne som et ungt G18 lag, derfor vil en kvalifisering i helgen bli regnet som en meget sterk prestasjon. Philip Aursnes som er ny for sesongen er sammen med Niklas Gyllenswärd lagets eneste 2.års juniorer. Begge kommer til å bli viktige for laget i helgen. I tillegg bidrar noen av G16-spillerne i helgen. 

Guttene har den siste uken trent på Norges idrettshøgskole og virkelig spikret formen inn. Med tanke på at oppkjøringen begynte allerede før treningsleir tidlig i august, skal det absolutt ikke stå på forberedelsene. 

Hovedtrener Lovis Tönnies uttaler at han absolutt har troa på laget. Utviklingen av spillet og formen har vært full av jevnlig progresjon og den siste uken har guttene virkelig vist hva de kan. Han presisserer at laget i hovedsak er her for å få erfaring, men med klaff og godt spill bør alle lag frykte gutta. Styrken til laget blir at vi kan spille med senkede skuldre, uten press. Det eneste kravet guttene har fått er innsats. 

Vi ønsker guttene lykke til! 
Heia Enga!

Lagets kamper kan følges på YouTube, der man søker "Lerøy Tanangerhaller 18" 

Lørdag 6.10
10:00 ØIF Arendal - Vålerenga
14:30 Nærbø - Vålerenga
19:30  Sandefjord - Vålerenga

Søndag 7.10
11:30 Vålerenga-Havørn

Laget består av 
Jozsef Bela Leanyvari, Jakob Hansen, Philip Aursnes, Niklas Gyllenswärd, Marius Smee, Simon Lødemel, Tomas Muligtahn, Oskar Straith, Jonathan Bugge Gisholt, Nikolai Bredahl, Shayal Rizvi, Marius Galetic. 

Støtteapparat:
Lovis Tönnies,
Adrian Salihu,
Heidi Smee.

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift