Nye bekjentskap på håndballskolen i høstferien

Leonard og Tobias fikk sitt første møte med håndballen på håndballskolen

Håndball skal være gøy, slitsomt, lærerikt og et sted å skaffe seg nye bekjentskaper. Det var Leonard (8) og Tobias (7) et strålende eksempel på. Ingen av guttene hadde spilt håndball før, likevel meldte begge guttene seg på Vålerengas håndballskole i høstferien. Begge viste en enorm innsats og bidro til å skape en positiv og fin opplevelse for alle som deltok. Og hvem vet, kanskje er dette starten på to lange håndballkarrier i Vålerenga-familien?

Alle de 13 deltakerne hadde en flott progresjon gjennom de tre dagene. I tillegg til en del håndballøvelser, der finter, ballbehandling og kast og mottak var i fokus, ble det plass til både bli-kjentleker, spill, gåter og annen moro. Håndballskolen ble avholdt både på Etterstad VGS og i Jordalhallen.  Våre egne J2008 og J2009 var flinke og meldte seg på. I tillegg hadde vi en deltaker som tok turen hele veien fra Strømmen for å være med på vår håndballskole. Gøy! :)  

Ann-Elizabeth Steig var ansvarlig for opplegget rundt håndballskolen, mens sportslig leder Adrian Salihu hadde med seg Anton Furulund og Jesper Haug, to gutter fra vår egen G2002 årgang for den praktiske delen av håndballskolen. Anton og Jesper fikk videreført masse av sin egen kompetanse og begge fikk sine første erfaringer innen ledelse av håndballøkter. 

Ann-Elizabeth Steig ønsker å takke alle deltakere for noen flotte dager og ønsker enda flere barn velkommen til vår neste håndballskole. Vi ønsker å ha det like gøy neste gang :)  

 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift