God erfaring

Juniorene våre fikk matchet seg mot tøff motstand i helgen.

Det blir dessverre ingen lerøyserie på våre juniorer denne sesongen, likevel var dette en meget nyttig og lærerik erfaring. Med det yngste laget i denne kvalifiseringen var det tydelig at motstanderne var mer rutinerte enn våre gutter. 

Sosialt ble det en fantastisk opplevelse. Guttene bodde på Quality hotel Energy og koste seg med god mat mellom kampene. Hele støtteapparater ønsker å gi en stor takk til arrangør Havørn IL, som har gjennomført et helt fantastisk arrangement. Alt av familie og ildsjeler i klubben har stått på for å gjøre opplevelsen best mulig for alle lagene som har vært her nede. Lyd og lys var leid inn for anledningen, foreldre stilte opp i privatbiler og fraktet oss og de andre lagene rundt. I tillegg ble alle kampene videooverført, slik at våre supportere kunne følge kampene hjemme i Oslo. Her har vi absolutt noe å lære. Tusen takk Havørn! :) 

"Guttene gjennomførte periodevis spill på meget høyt nivå og disse positive periodene er det vi skal ta med oss videre i sesongen. Vi kom for å lære, og det har vi absolutt gjort." -Lovis Tönnies. 

ØIF Arendal - Vålerenga 32-24 (16-11)
Periodevis en meget sterk prestasjon. Guttene kjemper og prøver gjennom hele kampen. Er en periode i 2.omgang hvor vi virkelig er på hugget og mulighet for poeng er i sikte. Dessverre blir det litt stang ut og ØIF drar i land seiern. 
Vålerengas beste: Tomas Muligtahn. 

Vålerenga-Nærbø 15-29 (7-15)

Nærbø som har blitt en storklubb i Norge har år etter år vist at de har sterke yngre lag. Denne årsklassen i klubben er også et lag som bør bite veldig godt fra seg i Lerøy og er vel å regne som en av de største utfordrerne til å ta hjem seiern i Lerøy. Guttene våre kjemper og kjemper, og får en kjempeopptur i begynnelsen av 2.omgang, der vi lever veldig godt spill i en periode. 
Vålerengas beste: Jakob Hansen


Sandefjord - Vålerenga 35-20 (17-11)

En meget sterk 1.omgang mot norges beste lag. Gutta spiller ordentlig bra og har flyt og tempo i spillet. 02-gutta stod spesielt frem og viste meget bra tendenser i denne kampen. Dessverre ble det litt tøffere i 2.omgang. 

Vålerengas beste: Marius Smee

Vålerenga- Havørn 22-39 (11-23)

Med tre kamper i beina, og et heltent Havørn-lag ble dette en tøff affære. Havørn dro opp tempoet til de grader og det hang vi dessverre ikke med på. Likevel viser guttene tidvis godt spill her også og vi avslutter helgen med en tøff treningsøkt. 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift