Noroff hovedsponsor for Vålerenga Håndball

Vålerenga Håndball er stolt av å presentere klubbens nye hovedsponsor Noroff. En femårig avtale er inngått.

Vi har valgt å støtte Vålerenga fordi dette er en klubb som virkelig satser på å bygge opp håndballen i Oslo. Vi merker oss den positive innsatsen for jente- og guttehåndballen og er opptatt av Vålerenga som breddeklubb med inkluderende og antirasistisk profil”, sier Trym Skeie, eier og styreleder i Noroff.

Noroff tilbyr utdanning gjennom høyskole, fagskole og nettstudier med fokus på teknologi og digitale medier. På Noroffs campus i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand utvikles fremtidens digitale innovatører. Tett samarbeid med næringslivet og fokus på yrkesutøvelse fremfor yrkestittel slik Noroff tilbyr er viktig i en verden hvor endring og digital omstilling er det bestående.

Vi gleder oss over samarbeidet med Noroff og er særlig glad for at Noroff blir med på laget over tid. At vår sentrale støttespiller tilbyr aktuell og arbeidsrelevant utdanning til unge og voksne synes vi veldig fint - og i tråd med vår ambisjon om positiv utvikling og vekst for alle som har med klubben vår å gjøre”, sier styreleder Are Fagerhaug i Vålerenga Håndball.

Noroff samarbeider med Teesside University i England, University of South Wales i Wales, AFDA Film School i Sør-Afrika og Deakin University i Australia. Samarbeidet gir Noroff-studenter anledning til å bygge på sin toårige fagskoleutdanning og få bachelor i utlandet i løpet av ett år.

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift