Sport & Spine med behandlingstilbud til Vålerenga Håndball

Vi har inngått avtale med kiropraktikk- og fysioterapiklinikken Sport & Spine som holder til i Norderhovgata 9 på Kampen. Alle spillere, trener, lagledere og frivillige får 20 % rabatt på 5 behandlinger.

Hos Sport & Spine får du en profesjonell undersøkelse, behandling, rehabilitering og rådgivning av erfarne terapeuter.

Vi har fokus på funksjon, å hjelpe til å forbedre kroppens bevegelsesmønster for å oppnå smertefrihet og fungere bedre i både idrett og hverdag.” forteller daglig leder Dan Rahmn. Dan er kiropraktor for Norges kombinertlandslag og har lang erfaring med funksjonell trening også for toppidrettsutøvere. Som statsautorisert kiropraktor har han 5 års utdannelse og kan henvise til bildediagnostikk (MR, røntgen og CT,) rekvirere til fysioterapeut og direkte til alle legespesialister.

Øyvind Henriksen er autorisert fysioterapeut med særlig erfaring fra å behandle kroniske skulder-, nakke-, kne- og hofteplager. Han ser plagene i en større sammenheng og er opptatt av bedring av funksjon som en viktig vei mot å bli smertefri. Øyvind tilbyr og triggerpunktbehandling med nåler (dry needling) og har ledet flere ryggskolekurs med fornøyde deltakere. Øyvind Henriksen har erfaring med styrketreningsteknikk og samarbeidet med flere fotballag.

Sport & Spine har to behandlingsrom av høyeste kvalitet og et velutstyrt treningsrom med alt som trengs for rehabilitering og funksjonell trening.

http://sportspine.no/


Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift