Nytt trenerteam på Herrer A

Anita Linder tar over som hovedtrener og får med seg Marianne Juuhl i jobben som assistenttrener.

Anita Linder blir ny hovedtrener for herrer A og får med seg Marianne Juuhl, som allerede er inne som damelagstrener i klubben. Trenerteamet debuterer mot Follo førstkommende søndag, klokken 18:00 i Stil-arena. 

I tillegg til trenerteamet vil Hanne H (Lagleder) og Kikki (fysioterapaut)  fortsette å følge laget på benken. Da består faktisk hele støtteapparatet til Vålerenga i kampen mot Follo av damer. "Om dette er historisk eller ikke, vet vi ikke, men vi er en klubb som ønsker å gå foran som et godt eksempel. Har du kompetansen inne og ønsker å utvikle deg som trener, skal du få muligheten til det på lik linje som alle andre. Kjønn er ikke noe vi har fokus på, men vi har forståelsen av at en balanse i hele trenerkabalen i klubben er viktig. Dette for å skape en harmoni og et forum der flere ideér og tanker kommer sammen for å bygge for fremtiden. Vi har lagt merke til at damer dominerer på benken i yngre klasser, men fra bringserien og oppover er det så og si kun menn. Jeg vet hva Anita og Marianne har av håndballkompetanse, sammen med formidlingsevnen deres, er helt sikker på at dette er riktig valg for å snu skuta fremover." - Adrian Salihu, Sportslig leder.

"Vi er stolt av å være en klubb for alle og gi mennesker med innsatsvilje og kompetanse muligheten til å lykkes. Jeg er stolt av at vi viser vei for kvinnelige trenere i herrehåndballen, og håper flere klubber følger etter." Are Fagerhaug, styreleder. 

Vi ønsker både guttene og damene masse lykke til på søndag. 
Møt opp og støtt Enga til sesongens første to poeng! :) 

Heia Enga!

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift