Nytt år, ny landslagssamling på "Mario"

Den hyggelige telefonsamtalen kom på selveste nyttårsaften.

På årets siste dag, kom telefonsamtalen. "Er du klar for landslagssamling allerede 2.januar?" Svaret var selvfølgelig "Ja!".
Marius Galetic har hatt en fartsfylt sesong, med debut i 1.divisjon, kvalifikasjon til Bringserien og A-sluttspill med G16. Nå får han muligheten til å ta til seg enda flere erfaringer denne sesongen, med uttak på landslagslagssamling. 

Guttelandslaget født i 2002/03 (LM02) er på samling i Skien fritidspark. Samlingen utgjør en av mange, der spillere fra hele landet får være med å bygge opp fremtidens herrelandslag.  Guttene trener to ganger om dagen og blir fulgt opp av Kristoffer Froestad (trener), Fredrik Ruud (trener), Håkon Nerdrum (RLM-trener), Ian Seistrup (fysioterapaut) og Håkon Halvorsen (fysisk trener). Samlingen består av håndballøkter, fysiske økter, tester og teori. 

"Mario" har følgende å si om uttaket til samlingen:
Det føles godt å komme meg tilbake på samling med LM02. Samlingen har vært morsom og selvfølgelig slitsomt, siden vi trener to ganger om dagen. Øktene inneholder mye håndball og løping, og er lærerike. Jeg håper jeg kan være et forbilde for yngre håndballspillere i Vålerenga håndball, som drømmer om å komme på landslaget en dag. Mitt viktigste råd til yngre spillere i klubben er å stå på, trene mye og løfte sitt eget lag. Når de først kommer på ulike samlinger er det viktig at de følger alle reglene. 

 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift