Damer A stråler!

"Det er alltid fart og moro på trening, hvor alle viser et skyhøyt konkurranseinstinkt."

Damer A har de siste to sesongene endt på en 5.plass i 3.divisjon. Denne sesongen er de oppe å kjemper om opprykk, og ligger per nå på en andreplass. (kun avdelingsvinner rykker opp). Nina Ottesen som er en bærebjelke i Vålerenga Håndball, har trent laget i en årrekke. I sommer ble familien utvidet fra 2 til 3 da Nina fødte sitt første barn. Denne sesongen er hun i trenerteam sammen med Marianne Juuhl og Dan Roman (Damer B&C). Overgangen til å være småbarnsmamma har gått knirkefritt og både Nina, Marianne og laget har virkelig stått frem denne sesongen. Laget har hatt hjelp av klanen på tribunen, som også har gått inn som lagsponsor for jentene. Dette har ført til at det alltid har vært trøkk og stemning på kamper i Jordalhallen. 

Før fjorårssesongen fikk Nina med seg Elselin Lee Øygarden som ble toppscorer for laget i debutsesongen sin. Hun spilte så godt at Oppsal ønsket henne over før denne sesongen, men Elselin hadde allerede rukket å bli så glad i klubben at hun ble. Denne sesongen har hun tatt på seg kapteinsbindet og virkelig gått i førersetet for laget. Hun er både lagets og avdelingens suverene toppscorer med 123 scoringer på 13 kamper, og et smått utrolig snitt på 9,5 mål per kamp.  Vi har tatt en prat med henne om sesongen.

 

Hvordan synes du første del av sesongen har gått?
-Første del av sesongen har gått ganske bra! :) Vi er fornøyd med å ligge på en andreplass, men det er ikke til å stikke under en stol at det var kjipt med tap mot både Kjelsås og Ullern. 

Hvem på laget har utmerket seg mest denne sesongen? 
- Jeg ønsker å trekke frem vår nye spiller Hilde. Hun har et godt overblikk og høyt tempo, noe som passer meget godt i vårt spill! Olivia har også utmerket seg på høyrekanten. 

Hvis du må trekke frem tre styrker til Damer A, hva vil det være? 
- Miljøet, tempo og vilje er tre styrker som er verdt å trekke frem! Det er alltid fart og moro på trening, hvor alle viser et skyhøyt konkurranseinstinkt. Vi tar hver trening seriøst, samtidig som vi har det gøy. :) 

Hva er målsetningen for den siste halvdelen av sesongen? 
- Målet for resten av sesongen må være å vinne hver eneste kamp. 

Hvem ser du for deg blomstrer mest i 2019?
- Keeper Silje har gjort en meget god figur første halvdel, og jeg tror det er noe vi kommer til å se mer av siste halvdel. Hun er alltid på trening og stenger buret totalt i perioder. 

Hvilke råd vil du gi yngre spillere i Vålerenga, som drømmer om å spille med dere de kommende årene?
- Et godt tips er å ha det gøy! :) Man må aldri glemme hvorfor man startet å spille håndball, og det er ingenting som er mer givende enn å oppleve ekte idrettsglede. Man må heller ikke glemme at øvelse gjør mester, med andre ord stå på og aldri gi opp! 

 

Vi ønsker damene lykke til videre i sesongen. :) 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift