Kjempeprestasjoner av Damer A

Kan det bli seriemesterskap og opprykk?

Etter to fantastiske kamper på få dager, viser jentene at det bor enormt mye i dette laget. Kamp mot Ullern på lørdag, var ventet å bli en tøff match, mot et lag vi tapte 30-32 for i oppgjøret på hjemmebane. Damene dro til Ørakerhallen med et mål i sikte, og endte opp med å dra i land en meget sterk borteseier 27-32 (11-17). Kampen smakte godt inn mot mandagens hjemmeoppgjør mot Stabæk. Dette var også ventet å bli en tøff kamp, ettersom det kun skilte et mål mellom lagene i første oppgjør. Vålerenga vant bortkampen 27-28 i Nadderud Arena i høst, mens det i mandagens hjemmekamp ikke var tvil om hvor poengene kom til å ende. Smått utrolige 13-3!! til pause endte til slutt med en komfortabel  31-14 seier. Begge disse oppgjørene viser at laget har gjort mye riktig gjennom sesongen.  

Med 7 kamper igjen, ligger alt i hendene til Enga-damene. For etter at storfavoritt og selverklærte opprykkskandidater, Kjelsås gikk på sitt andre poengtap mot Lillestrøm denne sesongen, er ballen i våre egne hender. Selv om Kjelsås ligger på 1.plass i øyeblikket, er Enga i en utfordrerrolle som passer jentene ekstremt godt. Med full klaff og seier i de siste kampene, er både seriemestertittelen og opprykk til 2.divisjon sikret. Et år for tidlig, eller ei?.. I Enga tar vi muligheter som byr seg. 

Mens naboen nord i Oslo, har hatt tydelige opprykksambisjoner denne sesongen, har fokus ligget et helt annet sted i Jordalhallen. Glede, positivitet og samhold har preget laget, som igjen har gitt avkasting i resultater på banen. Selv om troppen er ung, bor det mye rutine i gjengen. Derfor er vi ikke i tvil om at fokuset heller ikke kommer til å endre seg i gruppa. Vi har allerede denne sesongen fått en god smak på hva som bor i våre damer, men vi vet at det bor enda mer i troppen. Damelaget har de siste sesongene gått gjennom store utskiftninger, og en god del av B-lagsspillerne er hentet opp i troppen. Vi vet at det tar tid å bygge lag, men langsiktig og godt arbeid har vist å lønne seg. 

Vi gratulerer jentene og trenerteamet med en allerede god sesong, og ønsker de lykke til i sesonginnspurten. 

Neste kamp er mot serieleder Kjelsås, 4.mars i Jordalhallen 20:00.  Vi oppfordrer hele Vålerenga-familien å dukke opp på kampen, og støtte jentene i kampen om seriemesterskapet. 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift