Temaserie: J13 ble rundens lag!

Regionen gratulerer Vålerenga J13 nivå 1 med tittelen rundens lag i forbindelse med tredje runde i Temaserien, hvor temaet var «Kontringsspill».

Den 19. januar ble tredje runde i Temaserien for jenter 13 år avviklet i Frogner Idrettspark. Tema for jenter 13 år denne runden «Kontringsspill». 

Vi ønsket å se momenter som ballerobring, snapping, framprovosering av angrepsfeil samt mottak og avlevering av ball i stor fart. Vi ønsket også at lagene skulle prioriterer raske avkast. 

Det ble en fartsfylt dag med mange flotte kontringer så det er tydelig at mange av lagene hadde trent på temaet. 

Topp fem på nivå 1 denne runden var Bjørndal, Driv Kråkerøy, Lørenskog og Vålerenga. På nivå 2 var det Haslum 2, Lervik, Rolvsøy 2, Tune og Trøgstad som ble blant topp fem. 

De som kan titulere seg som rundens lag denne runden er: 
Vålerenga Nivå 1 
Trøgstad Nivå 2 

Takk til alle spillere, dommere, trenere, temaveiledere og dommerutviklerne for flott innsats på det nye året. Det var veldig fint arrangement, så takk til Frogner IL Håndball. 

Kilde: https://www.handball.no/regioner/region-ost/kampaktivitet/ungdomshandball/temaserien/nyheter-temaserien/temaserien-j132/?fbclid=IwAR1LzfSN8mZF64FerSW4VXKBDsZOuj_FWaHlp44ZQLH5HZNEpOVoFM5bvcY

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift