Total overkjøring fra start

Serielederen ble parkert fra første sekund og opprykkshåpet lever videre.

 

Oppryksshåpet lever videre med dagens seier mot serieleder Kjelsås. Jentene og trenerteamet har brukt de siste ukene godt, for fra start så det ikke ut som om motstanderlaget i Jordalhallen har noen verdens ting å gjøre i 2.divisjon neste sesong. Om det var ren undervurdering, eller dårlig forberedelse er det opp til Kjelsås å svare på, men gir du oss en mulighet er det ingen vei tilbake. Enga-damene gikk rett opp i en 11-2 ledelse i det 18.spilleminutt. Frustrasjonen var tydelig hos bortelaget, mens gleden og viljen hos våre damer strålte. Ann Bredvold stengte buret, og jentene tok ansvar fremover, da Kjelsås gikk ut i frimerke på Elselin Øygarden fra start. Med en fullsatt Jordalhall og Klanen i ordentlig gullstemning sørget man for at blåmandagen til Kjelsås ble både rød, hvit og blå. Kjelsås kom smått inn i kampen igjen mot slutten av 1.omgang, der de hentet to mål. Likevel, en monsteromgang av jentene som endte med 15-8  ledelse, kan være sesongens viktigste 30.minutter.

 

Foto: Vålerenga Håndball

2.omgang begynner på samme måte som første, men denne gang er det Kjelsås som tar grep om kampen. Det tar kun 10 minutter før det virkelig er kamp igjen i hallen. Kjelsås vinner denne perioden 2-8 og relsultatet er 17-16, med 20 minutter igjen å spille. 20 minutter med øye for øye, tann for tann, ender selvfølgelig opp med en Enga-seier. Cecilie Strøm setter den siste sprikeren i Kejlsåskista på stillingen 26-24, mens Kjelsås pynter på sluttresultatet like før slutt. 26-25 seier over seriefavoritten, den selverklærte opprykksfavoritten og Oslos største håndballklubb, smaker ekstremt godt på en mandag. 

Nå ligger alt i våre egne hender. Med seier i de siste kampene må norges håndballforbund endre adressen på pakken med pokalen og opprykksbilleten, for den skal til Jordalgata 12, 0657 Oslo. 


Vi gratulerer jentene og trenerteamet med nok en fantastisk prestasjon og ønsker de lykke til videre i sesonginnspurten. 
Neste hjemmekamp: Torsdag 14.3, klokken 19:45. Da kommer Aurskog-Høland på besøk. 

 

Foto: Vålerenga håndball
Vålerenga - Kjelsås 26-25 (15-8)
Enga: 5x2min.
Kjelsås: 4x2min.
Dagens Engajente: Hilde Egset. 
E.Øygarden(4), O.Hynne(3), I.Storås(1), H.Egset(6), C.Strøm(5), C.Sæther, A.Bredvold, R.Massafra, A.Woll (3), T.Heger-Bratterud, S.Mauseth, L.Shala(4) , S.Bamle.

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift