Ny spiller innkalt til landslagssamling for G02/03

Kasper Sundkøien har virkelig utviklet denne sesongen og får muligheten til å vise seg frem på sin første landslagssamling, når LM02 samles i Skien.

Kasper som spiller på G02 og G03, har hatt en fin sesong for begge lagene og tatt mange steg gjennom sesongen. Han kalles nå inn til landslagssamling i Skien, som er en fellessamling for rekruttlandslaget, juniorlandslaget og guttelandslaget LM02. Samlingen er fra 7.-10.mars, der alle landslagsmiljøene skal bo og trene i Skien fritidspark. Vi gleder oss masse over at Kasper er den andre spilleren fra Vålerenga som blir innkalt til LM02 denne sesongen, som viser at det bor mye i spillerstallen i Vålerenga Håndball. Samtidig er dette også et positivt tegn om at den treningsarenaen som er i Vålerenga Håndball, er lagt opp til at man kan utvikle seg til å bli en ordentlig god spiller, og ta de stegene man ønsker.

Kasper har spilt både bakspiller og kant denne sesongen og fått erfaring fra blant annet Bringserien. Selv var han overrasket men lykkelig over å bli tatt ut til sin første samling. "Det var overraskende, men er noe jeg har jobbet hardt for denne sesongen. Ettersom jeg ble tatt med på min første RLM-samling for bare én uke siden, forventet jeg ikke å få muligheten på LM allerede nå. Jeg er likevel klar for å vise hva som bor i meg, og gleder meg til å lære masse i løpet av samlingen. Jeg håper å kunne ta med meg nyttig erfaring til laget, slik at vi sammen også kan utvikle oss videre." 

Vi ønsker Kasper masse lykke til på samlingen, og gleder oss til å høre om hvordan det gikk.


 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift