Spenning til siste sekund

med seier i gårsdagens kamp, er det bare 3 hinder igjen, før opprykket er sikret for Damer A.

Et ventet tøft oppgjør mot OSI 2, ble like spennende som vi fryktet på forhånd. Lagene fulgte hverandre fra start til slutt. For selv om det føltes ut som Enga-damene hadde kontroll, ble det litt for mange stolpeskudd fremover til å kalle dette en kalkulert seier. Det som kjennetegner et lag i flytsonen, er at de lykkes, selv når ikke alt stemmer. Enga er virkelig i flytsonen for tiden. Når avgjørelsen i kampen kommer etter 59:58 spilte minutter på tavla, er det ikke tilfeldig at Elselin Lee Øygarden er sist på den avgjørende scoringen. Det er heller ikke tilfeldig at Hilde Egset setter inn 22-22 på straffekast når det er igjen 1.minutt av kampen. Det er heller ikke tilfeldig at en skadet Ann Bredvold stenger buret de siste 10 minuttene og avlaster en meget god Silje Bamle, når kampen skal avgjøres. Dette har de gjort hele sesongen. Årets utgave av Vålerenga, har virkelig det som skal til for å sikre opprykket, "mot alle odds? ". Kjelsås er fremdeles den selværklærte, store favoritten i serien, men Enga i flytsonen kan fremdeles gå av med seriemesterskapet og opprykket. Det er 3 hinder igjen, og de kommer fort. Torsdag neste uke, vet vi 100% sikkert hvem som går av med seriemestertittelen. 

Vi gratulerer jentene med nok en seier og ønsker de lykke til i de tre siste kampene denne sesongen. Vi har fremdeles muligheten, men skal vi gi jentene en hjelpende hånd, er det obligatorisk oppmøte i Jordalhallen førstkommende torsdag. 

Neste hjemmekamp: 
Torsdag 04.04 klokken 20:00, Jordalhallen
Vålerenga - Aurskog/Høland

OSI 2 - Vålerenga 22-23 (7-9)
Domus Athletica
Dommere: Truls Petter Knudsen, Thomas Usler 
Observatør: Svein Olafsen
Utvisninger OSI 2: 3x2min
Utvisninger Vålerenga: 1x2min
Toppskårer OSI2: Andrea Borstad 7mål 
Engas lag: Elselin Lee Øygarden 5, Olivia Ch. Hynne 3, Ida H. Storås 2, Hilde J. Egset 5, Cecilie M. Sæther 2, Ann Bredvold, Rikke Massafra, Anne-Thea N. Woll 3, Tuva Heger-Bratterud 1, Silje H. Mauseth 1, Linda Shala 1, Kine Eng Strand, Silje Aas Bamle. 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift