Opprykket sikret!

En utrolig sesong blir avsluttet på en helt fantastisk måte i Skedsmohallen.


Hva smaker vel bedre enn en seier mot Lillestrøm? - Jo, én ting. 
"Opprykk, som avgjøres på bortebane mot Lillestrøm, med Kjelsås i gullkampen."

Nærmere 200 Enga-supportere møtte opp. Noen kom med supporterbuss fra hallen, andre kom i privatbiler fra Oslo, Arendal, Hamar, og Grue, vi kom alle sammen for å heie frem jentene til seier. En fantastisk stemning i hallen, fortjent for et lag som har prestert godt over en hel sesong. 

For alt har gått vår vei denne sesongen. Fra å være den soleklare «underdogen» til å bli den soleklare seriemesteren. Gullet og opprykket kunne ikke smakt bedre. For  denne sesongen har hatt alt. Dramatikk, glede, nedturer og en haug av spennende oppgjør. Jentene har fra dag én vist at de vil kjempe om seriegullet. Selv om få har turt å tro på et opprykk, har jentene jobbet målbevisst, og tatt ét og ét mål om gangen. Denne sesongen er virkelig dedikert til Laget med stor L. 

Dagens kamp mot Lillestrøm hadde alt. Alt annet enn tvil om hvor seriemesterskapet skulle ende. Lillestrøm holdt følge i 10 minutter, da stillingen var 4-4, etter dette viste jentene våre hvem som er seriemester.4-4 ble til 8-13 til pause. Hver gang Lillestrøm tok litt innpå, var Ann Bredvold der å stengte buret. For én keeper, for et lag! Seier 20-23 er fullt fortjent, og det samme er opprykket. 

Kaptein Elselin Lee Øygarden hadde følgende å si om dagens kamp og sesongen. -Utrolig stolt av hver og én som sitter her. Skal være ærlig å si at jeg ikke hadde trodd at dette kom til å skje. Samtidig så var helt sikker på at vi kom til å klare det, da vi fikk denne muligheten. Tusen takk til Ann som stenger buret skikkelig i dag, da vet jeg at alt er mulig. Tusen takk til alle på laget, dette er en fantastisk gjeng å spille på lag med.Ann Bredvold - " Vi viser hva vi er laget av. Vi har spilt med press siden vi slo Kjelsås på hjemmebane. Da tok vi over favorittstempelet, men det har vi håndtert slik bare topplag klarer." 

Gratulerer med opprykket til verdens beste jenter! Dette er så utrolig fortjent. - Vålerenga-familien. 

Foto: Hjesus, www.sotahjornet.no 

Lillestrøm - Vålerenga
Skedsmohallen. 
Tilskuere: 300
Dommere: Svein Tore Knudsmoen Pedersen, Morten Taraldsvik Olafsen.
Delegat: Svein Olafsen
Utvisninger: 3x2min til Vålerenga.
Toppskårer Lillestrøm: Sofie Hellesjø, Sofie Bruun, 4.mål
Vålerengas lag: Elselin Lee Øygarden 7, Olivia Ch. Hynne 1, Ida H. Storås 3, Hilde J. Egset 4, Cecilie Strøm, Cecilie M. Sæther 2, Ann M. Bredvold, Rikke Massafra, Anne-Thea N. Woll 4,  Tuva Heger-Bratterud 1, Silje H. Mauseth 1, Linda Shala, Kine Eng Strand, Silje Aas Bamle. 
 

 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift