Semifinale og to spillere på all-star i PW-cup

Gutter 16 spilte PW-cup i helgen. Selv om pokalen ikke ble med til Oslo, viste guttene frem ordentlig bra spill og nådde helt opp til semifinalen.

Gutter 16 spilte i den prestisjefylte turneringen PW-cup i helgen. Hele laget dro ned og brukte cupen som en avslutning på en lang sesong. Guttene og støtteapparat bodde på Trudvang Gjestegård, der det ble meldt om god stemning mellom kampene. Laget tok seg hele veien til semifinale, ved å vinne puljen på en imponerende måte gjennom fredag og lørdag, for så å slå Nordstrand i kvartfinalen. I semifinalen ventet Elverum, som dessvere ble et nummer for store i en jevn og fartsfylt semifinale, som endte 14-16 i Elverums favør. Likevel kan guttene glede seg med å ha slått det andre finalelaget i åpningskampen på fredag, der guttene tok kontroll fra start mot et solid Larvik Turn lag. Enga ledet faktisk med 6 mål til pause, og avgjorde kampen allerede etter de 15 første minuttene. Larvikslaget kom innpå, men ikke nærme nok til å ta fra Enga poengene. 

Uten å ha gått gjennom alle PW-cup resultater gjennom tidene, er vi rimelig sikre på at dette er det beste resultatet i klubbens historie i denne turneringen. Guttenes spill ble godt lagt merke til, og laget ble premiert med to spillere på All-star laget i turneringen. Vi gratulerer Vegard Sund og Marius Galetic med en velfortjent heder i turneringen. 

Lagets trener, Adrian Salihu hadde følgende å si om helgen. "Guttene presterte godt gjennom hele helgen og viste slik vi har gjort gjennom sesongen, at vi er et lag å regne med. Jeg er veldig imponert over Vegard Sund, som stod frem som lagets forsvarssjef og vår soleklare toppskårer fremover i banen. Han leverte en prestasjon det står stor respekt av. I tillegg viste laget styrke ved å kunne bruke flere forskjellige spillertyper gjennom helgen. Vi hadde absolutt fortjent å vært i en finale mot Elverum, men da vi møttes allerede i semifinalen, var det helt ok at det ble med semifinalen. De var det beste laget gjennom helgen, men vi viste at vi absolutt kunne slått de."  

 

Vi gratulerer guttene med et supert resultat, og en fantastisk sesong. 

 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift