J04 vinner av Norgeshus cup 2019

En lang dag på Eidsvoll avsluttes med pokal hjem til Jordal.

1.mai deltok J04 med to lag i Norgeshus cup på Eidsvoll. Cupen spilles over én dag, og er en ordentlig prøvelse for lagene som deltar. Med hele 6 kamper i beina gikk Vålerenga 2 seirende gjennom turneringen. Vålerenga 1, kom til kvartfinalen og viste absolutt gode tendenser i cupen. 

I finalen mellom Vålerenga 2 og Vestby HK, var det virkelig "the survival of the fittest". Lagene hadde allerede møttes innledningsvis i turneringen, der Vestby HK gikk seirende med resultat 10-6. Med det resultatet fra gruppespillet, var Vestby HK som favoritt å regne i finalen. Engas første kamp denne dagen gikk 08:00. Med 5 kamper i beina og 12 timer senere på dagen, var det utrolig imponerende av laget å dra i land seieren i turneringen. Finalen endte 11-8 i engas favør.

Lagets hovedtrener Marthe Nossen hadde følgende å si om dagen. "Alle jentene på begge lag har virkelig stått på. Jeg kan trygt melde om en haug blide, men også utrolig slitne jenter. Vi får mange spillere i aksjon, og får brukt dagen til å trene på mye av det vi gjør på trening. Utrolig gøy å se at så mange jenter melder seg på, og at vi har så mange ivrige og flinke jenter på laget vårt. Det smaker alltid ekstra godt å komme hjem til Jordal, med et trofé."

Vi gratulerer jentene med en flott dag, og en super prestasjon. 

Heia Enga. 

 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift