Innkalt på landsdelsamling for G01

Vi gratulerer Tomas Muligtahn med uttaket til landsdelsamlingen i Skien i helgen.

Regionskontoret ringte til klubben på morgenkvisten, og informerte om at Tomas Muligtahn er tatt ut til landsdelsamling allerede i morgen. Landsdelsamlingen finner sted i Skien fritidspark, der guttene og jentene fra region øst er samlet sammen med region sør, fra fredag til søndag kveld. På samlingen vil blant annet landslagstrener på 00-landslaget Thomas Lauritzen følge guttene, og få en oversikt over utviklingen til spillerne. Videre skal guttene gjennom tester, teoriøkter, håndballøkter og en spillsekvens mot region sør. Det blir mye å glede seg til.  

Tomas som startet sin håndballkarriere da han var 6 år, har virkelig tatt gradene i klubben. Fra å være med på sin første trening på vår egen håndballskole, fikk han denne sesongen erfaring fra NM20, Lerøy-kvalifisering, Herrer 3. og 4.divisjon og har i tillegg trent med 1.divisjonslaget.  Utviklingen hans har vært gradvis, men har innebært en haug av hardt arbeid over lang tid. I lokalmiljøet er det velkjent at Tomas sine løpeturer de siste årene er en gjenganger på Etterstad. Vi er utrolig stolte av arbeidet han har lagt ned, og gleder oss til å følge han videre i enda flere år. 

Vi tok en prat med Tomas om hva han tenker om uttaket. "Jeg kom hjem fra sykkeltur med klassen i dag, og dro rett bort på trening i Jordalhallen. Gutta på laget hadde allerede hørt fra Adrian at jeg var tatt ut, så de var like glad som meg i dag. Jeg gleder meg utrolig mye til samling. Dette er noe jeg har jobbet for lenge, og utviklet meg gradvis fra dag til dag. Det har selvfølgelig vært både oppturer og nedturer, men jeg elsker å spille håndball, så dette ga meg absolutt en ekstra motivasjon til å fortsette utviklingen min. Vi har blitt en del gutter i Vålerenga som har fått erfaring fra ulike samlinger nå, så jeg håper at de yngre guttene og jentene i klubben ser at det er mulig å bli så god man vil her. "

Vi ønsker Tomas masse lykke til,

Heia Enga

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift