Seier i Skill-Challenge i Fredrikstad Cup

tre av fire jenter i semifinalen fra Vålerenga.

J2004 deltok i Fredrikstad cup i pinsen, der laget leverte gode resultater. Jentene åpnet turneringen med seier 9-1 over Sandviken, og fullførte gruppespillet med en 2.plass og kvalifikasjon til A-sluttspillet i en sterk gruppe, der tapende semifinalist Ull/kisa, Strindheim, Kråkerøy og Sandviken var motstandere. Laget røk til slutt ut i 8-delsfinalen mot Fjellhammer, som også ble tapende semifinalist i turneringen. Dette er uansett en meget sterk prestasjon av jentene, og viser at de har mye bra på gang. 

Lagets trener Marthe Nossen meldte under turneringen om god stemning i gruppen." I tillegg til sportslig suksess på håndballbanen, ble det også suksess under den årlige Skill-Challenge turneringen, som arrangeres samtidig som turneringen, der tre av fire semifinalister var fra Vålerenga. Vinneren ble vår egen Amelia Massaiu."

Under Skill-Challenge deltar hver enkelt spiller individuelt, der man kombinerer teknikk, fysikk, utholdenhet og presisjon for å avgjøre hvem som er den mest komplette håndballspilleren i turneringen. Alle som ønsker å delta går gjennom en kvalifikasjonsturnering, der de fire beste tidene går videre til den Live-sendte finalerunden på www.handballtv.com . "Jentene våre meldte seg på som en internkonkurranse innad i laget. Det var derfor veldig gledelig, og overraskende at hele tre av jentene ble ringt opp og informert at de var kvalifisert for semifinalen." sa lagets lagleder Marianne Massaiu.

De tre jentene fra Vålerenga var Ebba Nossen, Ingrid Xavier Slettebakken og Amelia Massaiu. I semifinale 1, møtte Ingrid - Fillippa fra Nannestad. Her var Ingrid soleklart i ledelsen gjennom den fyisiske biten, men ble hentet inn i den avgjørende presisjonsdelen av konkurransen og tapte på målstreken. I den andre semifinalen, møttes Ebba og Amelia, som virkelig ble spennende. Til slutt vant Amelia, men det kunne like gjerne vært Ebba som stod igjen i finalen. Da Amelia skulle forsvare Vålerengas ære i finalen, var det ingen tvil om hvem som skulle vinne. Hun var overlegen i den fysiske biten, og fikk ned alle presisjonskastene, før Nannestad-jenta fikk begynt på sine. 
semifinalene og finalene kan forrøvrig ses igjen i reprise på HandballTV https://handballtv.com/?match=95831

Dermed var det Amelia som gikk av med førstepremien på 1000kr, pokal og heder og ære. "Vi hadde egentlig en internkonkurranse innad i laget og var innstilt på å konkurrere som vi gjør på trening. For å være ærlig, visste ingen av oss hvor seriøst dette var, derfor var det veldig overraskende da cupledelsen ringte og sa at vi tre hadde kvalifisert oss til finalen. Vi sa i førsteomgang nei til semifinalen, ettersom vi skulle spille kamp i 16-delsfinalen ganske kjappt i etterkant. Ledelsen i cupen, skaffet transport for oss til hallen vi skulle spille i, så oppvarmingen til kampen ble rett og slett Skill-challenge. Jeg synes det var utrolig kult å vinne, og kommer til å dele førstepremien med Ingrid og Ebba, dette hadde vi blitt enige om på forhånd."  Amelia Massaiu

Vi gratulerer laget med en flott prestasjon i turneringen, og jentene for å representere klubben på en så fin måte.

Heia Enga!

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift