Seier i cupens 2.runde

Damene videre i NM med minst mulig margin.

Det ble tøffere enn forventet i cupens 2.runde da Enga-damene gjestet Ellingsrud. Lagene kjenner hverandre godt, etter å ha spilt i samme avdeling i 3.divisjon forrige sesong. Der forøvrig Vålerenga vant og rykket opp, mens Ellingsrud endte på en 8.plass. Siste oppgjør mellom lagene var så sent som 21.mars, da Enga vant 39-28. Likevel viste Ellingsrud at de har en flott gjeng med unge jenter, som kan spille håndball. De holdt følge hele veien, og sørget for at det ble en jevn og tett kamp. Våre jenter viser at det fremdeles er litt å hente på kampformen, men seier og avansement videre til 3.runde er uansett sikret. Der venter vinneren av oppgjøret mellom LFH09 - Rælingen. Rælingen bør være favoritt i dette oppgjøret, ettersom de rykket ned fra Eliteserien forrige sesong, mens LFH09 spiller i 2.divisjon.

Spesielt gledelig i denne kampen, er Julie Simarud Tengelsen, som er tilbake i barndomsklubben og virkelig lever varene. 11!!.mål i comebacket står det respekt av. Hun var en viktig bidragsyter på J94-kullet som kvalifiserte seg for den nasjonale serien for 16.åringer (Bringserien) i 2010/11-sesongen. Etter flere sesonger med blant annet eliteseriespill i Nordstrand og Stabæk, er hun tilbake igjen på Jordal.  

3.runde i NM spilles på hjemmebane. Vi kommer tilbake med dato og tidspunkt når det er klart.

Vi gratulerer jentene med seier, og ønsker de lykke til videre i både NM og serien. 

Ellingsrud - Vålerenga 27-28 (15-12)
Ellingsrudhallen
Dommere: Svein Tore Knudsmoen Pedersen, Eivind Andreas Smedstad Scheie.
Utvisninger. Ellingsrud 1x2min, Vålerenga 1x2min. 
Toppskårer Ellingsrud:  Veronika Kastrati, 10 mål. 
Toppskårer Vålerenga: Julie Simarud Tengelsen, 11 mål. 


Vålerengas lag: Mia R. Kristiansen 1, Kine Eng Strand, Synne Veierød 1, Hilde Jacobsen Egset 4, Cecilie Strøm 4, Ann M. Bredvold, Fredrikke L. Jødahl, Rikke Massafra 2, Anne-Thea N. Woll 3, Linda Shala 2, Julie S. Tengelsen 11, Silje Aas Bamle.

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift