Mor-datter-oppgjør i Jordalhallen

Onsdag 11. september møter Rælingen med juniorlandslagsspiller Marte Juuhl Svensson Vålerengas nyopprykkede damelag hvor mamma Marianne Juuhl er hovedtrener.

Marte Juuhl Svensson spiller på juniorlandslaget som fikk bronsemedalje i EM i sommer, og er en viktig spiller for 1. divisjonslaget Rælingen. Marianne Juuhl har vært i klubben i litt over et år, og er hovedtrener for Damer A som nå har rykket opp til 2.divisjon.

Siden Marte begynte med håndball som 5-åring er det første gang Marianne ikke er treneren hennes, men derimot motstander på banen.

Jeg gleder meg til å spille mot mamma for første gang. Enga-jentene har en utrolig spilleglede som alltid er krevende å møte, så vi må komme fullt skjerpet til Jordalhallen på onsdag. Jeg håper det blir en morsom og spennende kamp”, sier Marte Juuhl Svensson.

Selv om Marte og laget hennes er store favoritter før denne NM cupkampen, kan vi trygt si at Enga med mor i spissen sitter på kunnskapen og erfaringen til å kunne tukte Rælingen.

Marianne Juuhl gleder seg til å få Rælingen med datteren Marte på besøk.

Selv om Rælingen skal være bedre enn oss på papiret så kjenner jeg laget, spillerne og trenerne godt etter å selv ha vært trener der i to sesonger”, sier Marianne.

Vålerengas damer skal nå trene inn litt uventede formasjoner og bevegelser så Rælingen skal få litt nytt å bryne seg på, lover hun.

Vinnervilje - og Klanen

“Jentene i Enga er kjent for en sinnsyk vinnervilje, guts og glede og med dem har jeg ennå ikke møtt et lag som er bedre enn oss. Dette vet Marte og det vet jeg hun frykter. Dessuten har vi Norges beste supportergjeng Klanen som aldri svikter oss, som er klar for å heie Rælingen ut av hallen og tilbake på landet”, sier trener Marianne med et smil.

I håndball kan som kjent alt skje. Nå gjenstår det å se om alder og klokskap vinner over up and coming. Møt opp i Jordalhallen for en real mor-datter-kamp!

NM Kvinner 2019


Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift