Damelaget vinner i debuten på hjemmebane i 2.div

Damene har startet sesongen godt, og står med 2 seiere på de 3 første kampene. I dag ble Gjøvik HK beseiret i Jordalhallen.

Endelig var det duket for sesongens første hjemmekamp i 2.divisjon. Gjøvik HK gjestet Jordalhallen, i  det som i forkant av kampen var ventet å bli et tett oppgjør, der marginer skulle avgjøre hvem som gikk seirende ut. De ca. 100 tilskuerne i hallen, fikk oppleve to heltente lag som virkelig skulle blø for poengene. 

Førsteomgang ble en jevn affære, der lagene fulgte hverandre som skygger. 10.minutter inn i kampen, blir dessverre nøkkelspilleren Hilde Jacobsn Egset skadet, og må se resten av kampen fra sidelinjen. Cecilie Strøm overtar ansvaret, og gjør det på en eksepsjonell måte. Begge målvaktene er også med å bidrar til at det er liv i kampen, gjennom omgangen. Gjøvik går til pause med en et-målsledelse 13-14.

Andreomgang begynner slik den første gjorde. Vålerenga scorer omgangens første mål, og Gjøvik følger etter. 10.minutter ut i omgangen kommer endelig et vendepunkt i kampen. Enga går fra 16-16, til å vinne de neste 6 minuttene med 5-0. Da tar Gjøvik time-out på stillingen 21-16. Med 15.minutter igjen å spille velger Gjøvik å gjøre et siste forsøk og setter to merker på Hedda Engmark og Madeleine Mella. Vålerenga scorer bare 3 mål på de siste 15.minuttene, men holder i gjengjeld det gode forsvarsarbeidet og keeperspillet oppe. Kampen ender til slutt i en 24-22 seier for våre damer. Vi takker hjemmepublikumet for en fantastisk innsats, med klanen i spissen. Gratulerer til jentene med en velfortjent seier.

Vålerenga - Gjøvik HK 24-22 (13-14)
Jordalhallen
Tilskuere: 92
Dommere: Tom Børge Johansen, Tor Arne Abrahamsen
Utvisninger: Vålerenga 2x2min - Gjøvik 0.
Toppscorer: Mari Stensrud (7) Gjøvik HK. 


Engas lag: Kine Eng Strand 1, Hilde J. Egset 1, Cecilie Strøm 5, Madeleine B. Mella 3, Ann Merethe Bredvold, Kristina S. Simensen, Rikke Massafra, Anne-Thea N. Woll 4, Eva Skatteboe, Hedda S. Engmark 5, Linda Shala 1, Mona Kjerstine D. Solli, Julie S. Tengelsen 4, Silje Aas Bamle. 


Tekst: Elselin Lee Øygarden
Foto: Tuva Heger-Bratterud

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift