Plukket ut til Målvaktsprosjektet 2019/20

Ludvik Henriksen fra G16 er en av 12 målvakter som er plukket ut til målvaktsprosjektet til region øst.

Vår egen Ludvik Henriksen er født i 2003 og er keeper på sesongens G16 lag. Han bidrar også opp på G18 og var fast med på fjorårets Bringlag. Han kommer opprinnelig fra Ullern, som er samarbeidsklubb på guttesiden, og har vært i Vålerenga de siste tre sesongene. Ludvik er en spiller som møter fast opp på treninger, og ønsker å utvikle seg selv. De seneste sesongene har han deltatt på SPU i regi av NHF region øst, samt fast på egne keepertreninger i klubben. Nå er han tatt ut til Region Øst sitt målvaktsprosjekt, der et av kriterene er at målvaktene har det lille ekstra. Dette prosjektet har hver eneste sesong hatt målvakter som har vært innom ulike yngrelandslag, og fostret opp målvakter til Eliteserien. 


Foto: Lise Åserud

Hovedmålet for prosjektet er å bevisstgjøre målvaktene i planlegging og kartlegging av sin egen hverdag. I tillegg til teknisk og taktisk målvaktstrening vil de få en innføring i ernæring, mental trening, fysisk trening og bevegelighets- koordinasjonstrening. Dette prosjektet har levert målvakter til yngre landslag hver eneste sesong.

Denne sesongen ble det sendt inn 111 søknader - og av disse er Ludvik Henriksen en av 12 målvakter som er plukket ut. Erik Andersen er hovedtrener for prosjektet. Han er tidligere målvakts og hjelpetrener på herrelandslaget, og var selv i trenerteamet i Vålerenga i 2011. Nå er han målvaktstrener på Wang og i Bækkelaget. Han vil ha med seg Kyrre Vegard Johannesen som fysisk trener, samt Nikolai Wiig og Olivia Lykke Nygaard, begge aktive keepere i Rema-1000 ligaen. 


Foto: Lise Åserud

Vi gratulerer Ludvik med uttaket og ønsker han lykke til allerede førstkommende lørdag, når prosjektet sparkes i gang. 

 

Tilbud

Aktuelt

Håndballskole flyer

Støtt klubben!

Grasrotandelen logo

Ved å tilknytte Vålerenga håndball som din
grasrotmottaker, vil vi få 7 prosent av alt du 
spiller for hos Norsk Tipping.

Tilknytt deg med vårt organisasjonsnummer: 
Send GRASROTANDELEN 979661711 til 2020 
(SMS-tjenesten er gratis).

 

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift